Talian Cassano po dvoch týždňoch v Hellase Verona ukončil kariéru

NETKY.SK • 26 Júl 2017, 16:06 • 2 min
Talian Cassano po dvoch týždňoch v Hellase Verona ukončil kariéru

VERONA - Taliansky futbalový útočník Antonio Cassano definitívne ukončil profesionálnu hráčsku kariéru. Toto rozhodnutie však neostalo nič dlžné povesti 35-ročného "enfant terrible" talianskeho futbalu.

slovakia

left justify in out

Cassano sa 10. júla dohodol na spolupráci s nováčikom tamojšej najvyššej súťaže Hellasom Verona. Nastúpil vo dvoch prípravných dueloch, ale 18. júla vyhlásil, že končí s futbalom, aby sa mohol viac venovať rodine. Ešte v ten istý deň zvolal tlačovú konferenciu, na ktorej odvolal svoj úmysel "zavesiť kopačky na klinec" a vyhlásil, že sa teší sa na novú sezónu v drese Verony.

Prešlo ďalších šesť dní a opäť oznámil koniec kariéry, tentoraz už definitívne. "Nakoniec som sa rozhodol. Antonio Cassano už viac nebude hrať futbal. Ospravedlňujem sa Verone, jej fanúšikom aj prezidentovi klubu. Ako 35-ročný chlap potrebujem motiváciu a momentálne si myslím, že mojou najväčšou prioritou je byť s deťmi a manželkou," vyhlásil Cassano podľa denníka La Gazzetta dello Sport.

Jeho odchod do futbalového dôchodku potvrdil aj prezident veronského klubu Maurizio Setti. "Hlava tohto chlapa nie je v poriadku, a aj keď je fyzicky a kondične v poriadku, odchádza," povedal Setti.

 

Cassano počas kariéry vystriedal niekoľko klubov. Hrával za AS Rím, Sampdoriu Janov, AC Miláno, Inter Miláno či Parmu, legionárčil v Reale Madrid. Za Taliansko odohral 39 duelov, strelil 10 gólov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies