Talentovaný útočník Kane predĺžil s Tottenhamom zmluvu do roku 2020

NETKY.SK • 2 Február 2015, 12:08 • 2 min
Talentovaný útočník Kane predĺžil s Tottenhamom zmluvu do roku 2020

LONDÝN - Anglický futbalový klub Tottenham Hotspur podpísal novú zmluvu so svojim najlepším strelcom v tejto sezóne Harrym Kaneom, informovala agentúra Reuters. Dvadsaťjedenročný odchovanec mládežníckej akadémie tímu z White Hart Lane sa Spurs zaviazal až do roku 2020.

slovakia

left justify in out

Kane strelil v tejto sezóne vo všetkých súťažiach už 20 gólov. Je tak prvou voľbou do ofenzívy trénera Mauricia Pochettina. "Klub s radosťou oznamuje, že Harry Kane podpísal novú zmluvu na päť a pol roka, ktorá vyprší v roku 2020," uviedol Tottenham, ktorému v tabuľke Premier League patrí 6. pozícia so 40 bodmi z 23 zápasov, na oficiálnom webe.

 

V posledných dvoch sezónach odohral Kane v drese anglickej 21-ky 10 zápasov, v ktorých strelil 8 gólov. Spolu v mládežníckych reprezentáciách Albiónu odohral 30 stretnutí. Má za sebou aj hosťovania v kluboch Leyton Orient, Millwall, Norwich City a Leicester City.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies