VIDEO Talentovaný obranca Raphael Varane to s loptou naozaj vie

NETKY.SK • 11 November 2015, 17:25 • 2 min
VIDEO Talentovaný obranca Raphael Varane to s loptou naozaj vie

PARÍŽ – Obranca Realu Madrid Raphael Varane to s loptou naozaj vie a opäť to dokázal počas tréningu na piatkový priateľský zápas Francúzska proti úradujúcim majstrom sveta z Nemecka.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný talentovaný obranca predviedol podobný kúsok už pred niekoľkými mesiacmi. Rovnako počas reprezentačného tréningu si spracoval loptu efektným trikom pravou nohou v štýle rabona a následným volejom ju ľavačkou poslal späť k svojmu spoluhráčovi.

 



Francúzsko bude v roku 2016 hostiť majstrovstvá Európy, takže zverenci trénera Didiera Deschampsa nemuseli bojovať v náročnej kvalifikácii a mali dostatok času na priateľské zápasy.

Práve v piatok večer ich čaká súper najzvučnejšieho mena, keď si na vypredanom Stade de France zmerajú sily s úradujúcimi majstrami sveta z Nemecka. Keď si k tomu pripočítame aktuálny škandál niekoľkých reprezentantov s nahrávkou so sexuálnym obsahom, tak sa nemôžeme čudovať, že v kádri panuje istá nervozita.

Varane však zostáva kľudný a loptu spracuje efektným rabona štýlom kedy len chce...

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies