Talentovaný Illo napokon uprednostnil Martin pred Nitrou

NETKY.SK • 10 September 2014, 09:47 • 2 min
Talentovaný Illo napokon uprednostnil Martin pred Nitrou

MARTIN - Hokejový útočník Radoslav Illo napokon uprednostnil Martin pred Nitrou, kde bol v minulých dňoch na skúške.

slovakia

left justify in out

V Turci sa bude hlásiť v stredu. V Nitre mali po dvoch odohraných zápasoch o služby hráča, ktorý sa vracia do Európy zo zámoria, záujem, ale napokon rozhodla ponuka z MHC Mountfield. "Bolo to moje rozhodnutie, zvolil som inú alternatívu. Na Nitru nemôžem povedať nič zlé, dostal som tam priestor a cením si, že ma vzali na skúšku. Ale cítim to tak, že pôsobenie v Martine bude pre mňa lepšie. Od stredy sa teda hlásim v Martine," uviedol pre hokejportal.net Illo.

 

Útočníka v roku 2009 draftovali v 5. kole zo 136. miesta Anaheim Ducks. Posledné roky hral v univerzitnej NCAA v drese štátnej univerzity Bemidji. V minulej sezóne nastúpil na 31 stretnutí, v ktorých strelil desať gólov a pridal sedem asistencií. Dvadsaťštyriročný center dostal po skončení vysokoškolských štúdií možnosť v AHL v drese Norfolku, kde stihol v závere ročníka odohrať tri zápasy základnej časti a jeden duel play-off bez bodového zisku. Illo bol v sezóne 2012/2013 členom hviezdneho výberu All-Academic NCAA. Slovensko reprezentoval na svetovom šampionáte 2010 hráčov do 20 rokov. Rodák z Považskej Bystrice hral už aj za dorast Slovana Bratislava. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies