Talentovaný Ibrahim Keita na skúške v FC VSS Košice

NETKY.SK • 10 September 2015, 11:03 • 2 min
Talentovaný Ibrahim Keita na skúške v FC VSS Košice

KOŠICE - Francúzsky futbalista Ibrahim Keita sa v súčasnosti pripravuje s tímom FC VSS Košice. Devätnásťročný talent (nar. 18. januára 1996) pricestoval začiatkom tohto týždňa na skúšku do tímu z východu Slovenska, ktorému s 12 bodmi patrí 3. miesto v skupine východ v Doxxbet II. lige.

slovakia

left justify in out

Dobre stavaný vyše 190 cm vysoký útočník prišiel z akadémie anglického klubu Wolverhampton Wanderers. Reprezentant Francúzska do 16 rokov sa dostal na "ostrovy" pred štyrmi rokmi z klubu Saint Marcel a vďaka gólom i streleckým schopnostiam sa vypracoval medzi najväčšie talenty "vlkov" v kategórii do 18 rokov.


"Počas uplynulých mesiacov mu vedenie Wolverhamptonu ponúklo tri kontrakty na predĺženie zmluvy, no s manažérom všetky postupne odmietli. Aj z frustrácie, že nedostával toľko možností za ´dvadsaťjednotku´. V drese A-mužstva nenastúpil zatiaľ ani na minútu. Rozčarované vedenie Wanderers neskrývalo sklamanie, pretože Ibrahim Keita by bol druhým najlepšie plateným hráčov tímu do 21 rokov a zarábal by údajne toľko, ako niektorí futbalisti prvého tímu," uvádza sa na oficiálnej internetovej stránke košického klubu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona