Talentovaného ukrajinského kickboxera Sergeja Lascenka zastrelili

NETKY.SK • 15 Apríl 2015, 16:09 • 2 min
Talentovaného ukrajinského kickboxera Sergeja Lascenka zastrelili

KYJEV - 26 ročného Ukrajinského kickboxera, ktorý patril k veľkým nádejam športu v ťažkej váhe, vyhlásili za mŕtveho 8. apríla. Deň predtým sa Lascenko zaplietol do prestrelky v ukrajinskom meste Odesse, on a ďalší dvaja ľudia boli postrelený.

slovakia

left justify in out

Lascenko schytal 9. nábojov, z toho mu jedna trafila krčnú tepnu a do nemocnice ho priviezli už v kritickom stave, kde mu už lekári bohu žiaľ nedokázali pomôcť a na následky zranení zomrel.

 

Bol zverencom legendárneho Thoma Harincka a Mikea Passeniera ktorý trénovali mená ako Badr Hari, Peter Aerts,  Melvin Manhoef alebo Jarome Le Banner.

 

Lascenko bol prvým víťazom  turnaja organizácie Superkombat Fighting Championships( Rumunská organizácia fungujúca od roku 2011, patrí medzi najlepšie v Európe) kedy všetky zápasy vyhral KO alebo TKO, medzi nimi aj finále kde skvele otočil zápas vo svoj prospech proti Ismaelovi Londtovi. Bol národným šampiónom Mhuay Thay, európskym šampiónom IFMA(International Federation of Muaythai Amateur). Zúčastňoval sa na najväčších svetových turnajov a rozhodne nepatril medzi outsaiderov. Najväčší skalp v kariére si pripísal na K-1 World MAX 2012 v Madride, keď porazil neskoršieho šampióna Glory v ťažkej váhe Rica Verhoeventa. Jeho skóre je 33 víťazstiev z toho 15 ko/tko a 14 prehier.

 

Zanechal za sebou manželku a syna. Česť jeho pamiatke, nech odpočíva v pokoji.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies