Talentovaná Lana Del Rey zverejnila ďalšiu pieseň z albumu Ultraviolence

NETKY.SK • 26 Máj 2014, 14:11 • 2 min
Talentovaná Lana Del Rey zverejnila ďalšiu pieseň z albumu Ultraviolence

USA - Americká speváčka Lana Del Rey zverejnila skladbu Shades of Cool. O produkciu novinky sa postaral Rick Nowels, ktorý spolu s 27-ročnou rodáčkou z New Yorku v minulosti napísal piesne Summertime Sadness a Young and Beautiful.

slovakia

left justify in out

Shades of Cool pochádza z očakávaného albumu Ultraviolence, ktorý Lana Del Rey plánuje vydať 16. júna. Speváčka z nahrávky už zverejnila prvý singel West Coast, ku ktorému tiež ponúkla videoklip. Pieseň produkoval Dan Auerbach z rockového dua The Black Keys.

 

Lana Del Rey, občianskym menom Elizabeth Woolridge Grant, debutovala v roku 2008 EP nahrávkou Kill Kill, po ktorej vydala album Lana Del Ray a.k.a. Lizzy Grant (2010). Do povedomia verejnosti sa však dostala až v roku 2011 vďaka hitu Video Games, ktorý sa prebojoval do top 10 britského singlového rebríčka. Skladba je súčasťou jej druhej štúdiovky Born To Die (2012), ktorá obsahuje aj single Blue Jeans, National Anthem, Dark Paradise, Born To Die a spomínaný Summertime Sadness.

 

Na konte má tiež ďalšie tri EP nahrávky- Lana Del Rey (2012), Paradise (2012) a Tropico (2013). Speváčka už stihla získať dve Brit Awards, Q Award, Ivor Novello Award a nominovali ju na tri NME Awards či dve Grammy.

 

Lana Del Rey - Shades Of Cool

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies