Talent Slovana Kotula mimo hry asi do polovice októbra

NETKY.SK • 10 September 2015, 13:32 • 2 min
Talent Slovana Kotula mimo hry asi do polovice októbra

BRATISLAVA - V zostave futbalového Slovana Bratislava sa začínal v úvode sezóny objavovať talentovaný obranca Juraj Kotula, no vo väčšom kariérnom rozlete pribrzdilo 19-ročného zadáka nepríjemné zranenie. V drese juniorky "belasých" 16. augusta v zápase proti Banskej Bystrici utrpel odchovanec Slovana únavovú zlomeninu kostičky pri malíčku.

slovakia

left justify in out

"Paradoxne k tomu neprišlo v súboji, len som na nohu stúpil celou váhou. Kostička bola už asi oslabená, aj predtým ma bolela. Nohu mám v dlahe, lekári mi povedali, že zlomenina sa hojí veľmi dobre. Zatiaľ však nemôžem robiť vôbec nič, ani posilňovať hornú časť tela," povedal Kotula pre oficiálnu stránku bratislavského klubu.

 

Zranenie nádejného obrancu prišlo v čase výmeny trénerov v Slovane, čo môže predstavovať určité komplikácie s návratom do zostavy. "Odhadujem, že budem pauzovať zhruba dva mesiace, do polovice októbra. Sťažilo mi to pozíciu, ale taký je futbalový život. Musím sa s tým popasovať. Verím, že táto skúsenosť ma posilní do ďalšej kariéry," dodal Kotula, ktorý v úvode ročníka nastúpil na trávniku FK Krasnodar v 3. predkole Európskej ligy a zahral si aj v troch kolách najvyššej slovenskej súťaže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies