FOTO Takto zostarol americký prezident Obama počas pôsobenia v Bielom dome

NETKY.SK • 14 Január 2016, 12:00 • 2 min
FOTO Takto zostarol americký prezident Obama počas pôsobenia v Bielom dome

WASHINGTON, D.C. - Pozrite sa na tieto fotografie, ktoré zachytávajú amerického prezidenta Baracka Obamu. Prvá z roku 2009 pri prejave o stave Únie a druhá pri rovnakej príležitosti zo včera.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatštyriročný Obama vyzerá na prvej fotografii pomerne mladý, zatiaľ čo na druhej je jasne vidieť vrásky a šedivé vlasy. Je neuveriteľné, ako veľmi sa zmenil výzor jedného z najmocnejších ľudí na svete počas dvoch volebných období.

Prezident uznal svoje starnutie, keď minulý rok vyhlásil: "Keď som prišiel do úradu, tak som nemal šedivé vlasy a teraz ich mám veľa. Nefarbím si vlasy, ale veľa mojich predchodcov v Bielom dome to robilo. Nepoviem vám kto, ale ich kaderníci to vedia."

Časopis Time zverejnil tieto dve snímky v utorok po Obamovom prejave a okamžite sa na sociálnych sieťach stali virálnymi.

 

Obama's first address in 2009 vs his most recent.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies