Takto vyzerá peklo na zemi. Toto by nikdy deti nemali zažiť, naozaj nikdy!

NETKY.SK • 23 Január 2023, 10:00 • 2 min
Takto vyzerá peklo na zemi. Toto by nikdy deti nemali zažiť, naozaj nikdy!

GEORGIA - Začalo sa to nanajvýš nevinne, lebo dvaja chlapci dostali príležitosť vyrastať v skutočnom domove s láskou a starostlivosťou, malo to slúžiť na ochranu, nech nemusia dospievať ako tuláci bez ničoho. Nový začiatok. Nové možnosti.

slovakia

left justify in out

Avšak čo sa javilo sľubne, skončilo sa ako peklo, aspoň pre dve nevinné duše, ktoré odteraz budú žiť v strachu.

William a Zachary sú manželia, pričom jeden je štátny zamestnanec, druhý zasa zastáva úlohu bankára. Veľmi prestížne miesta, nie? Ako pár rovnakého pohlavia nedostali iné východisko, ako požiadať o adopciu, čo aj urobili a bolo im vyhovené.

 

Polícia

 

Polícia s vyšetrovaním začala, len čo istý muž tvrdil, že Zachary Zullock ho pozval na návštevu a vraj sa pochválil, že večer si mieni so starším synom poriadne užiť v posteli a obaja manželia boli naklonení myšlienke, aby si muž rovnako tak zasexoval. Neskôr bola konverzácia obohatená o video, ako je naozaj chlapec zneužívaný adoptívnym rodičom. Následné pátranie viedlo kroky policajtov priamo do hniezda nerestí, kde boli objavené ďalšie dôkazy, jasne svedčiace o vine. William a Zachary údajne viac ako štyri roky zneužívali synov a neštítili sa urobiť si biznis a ponúkať detské telá na prostitúciu.

 

Zanedbaná práca

 

Ukázalo sa, že Zachary bol obvinený už dávnejšie, sedem rokov predtým, než sa stal adoptívnym otcom, znásilnil 14-ročného chlapca, a hoci mal byť spravodlivo potrestaný, zdá sa, že polícia si svoju prácu neurobila poctivo, ale ju zanedbala. Nestačilo ani to, že ten, čo bol obeťou, nabral odvahu a priamo vypovedal, ako ho nalákal do bytu a znásilnil. Keby totiž veci prebiehali správne, nikdy by sa nestalo, žeby agentúra schválila príchod detí tam, kde je čo i len najmenšie podozrenie na nemorálne správanie. Obom mužom teraz hrozí doživotie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies