VIDEO Takto to dopadne, keď obrovský kamión riadi štvorročné dievčatko

NETKY.SK • 4 December 2015, 16:37 • 2 min
VIDEO Takto to dopadne, keď obrovský kamión riadi štvorročné dievčatko

BELEHRAD – Umožniť štvorročnému dievčatku riadiť obrovský nákladiak by za normálnych okolností asi nebol najmúdrejší nápad. A presne to sa stalo.

slovakia

left justify in out

Švédska automobilka Volvo však eliminovala riziko a do jedného zo svojich nákladných vozidiel nainštalovala diaľkové ovládanie. To si potom vzalo na starosť malé dievčatko menom Sophie Brown.

Sophie dostala do rúk ovládač, ktorým riadila 18-tonový nákladiak z vyvýšenej plošiny vyzdobenej farebnými bálónikmi. Jednoduché ovládanie zabezpečovali dva joysticky – jeden na zabáčanie doľava a doprava a druhý na chod dopredu a dozadu.

 



Celú túto zábavu automobilka zorganizovala v srbskej štrkovni, aby zvýraznila bezpečnostné opatrenia v ich nákladnom vozidle Volvo FMX.

Malá Sophie však mohutné Volvo vôbec neštrila. Najprv dostalo ranu od veľkej drevenej bedni zavesenej na oceľovom lane a následne si to namierila cez plytké jazierko. Pozornosť vodičky však vyrušil dron s kamerou a nákladiak urobil niekoľko kotrmelcov na svahu jamy. Na záver ešte vyskúšala pevnosť murovaného domčeka a celú akciu zakončila efektným gumovaním...




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies