Takto nastúpia naši futbalisti proti Rusku: Tri zmeny, Duda na hrote

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 15:35 • 2 min
Takto nastúpia naši futbalisti proti Rusku: Tri zmeny, Duda na hrote

LILLE - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák siahol v stredajšom zápase EURO 2016 s Ruskom k trom zmenám v základnej zostave oproti tej, ktorá v ouvertúre turnaja čelila Walesu (1:2).

slovakia

left justify in out

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák siahol v stredajšom zápase EURO 2016 s Ruskom k trom zmenám v základnej zostave oproti tej, ktorá v ouvertúre turnaja čelila Walesu (1:2).

 

V druhom vystúpení slovenského tímu v B-skupine šampionátu dostal šancu medzi žrďami brankár Matúš Kozáčik, obrana nastúpila v zložení Peter Pekarík, Martin Škrtel, Ján Ďurica a Tomáš Hubočan.

 

V strede podľa dostal premiérovo na šampionáte šancu Viktor Pečovský, okrem neho nastúpili v záložnej formácii Juraj Kucka, Róbert Mak, Marek Hamšík a Vladimír Weiss. Na hrote útoku sa objavil Ondrej Duda, autor zatiaľ jediného slovenského gólu na turnaji.

 

Zápas Rusko - Slovensko na Štadióne Pierrea Mauroya v Lille, ktorý sa hral pod zatvorenou strechou, viedol slovinský rozhodca Damir Skomina.

 

Rusko: Akinfejev - Smolnikov, V. Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov - Golovin, Neustädter - Kokorin, Šatov, Smolov - Dziuba

 

SR: Kozáčik - Pekarík, Škrtel, Ďurica, Hubočan - Pečovský, Kucka - Mak, Hamšík, Weiss - Duda

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies