Takto doráňala učiteľka malého Miška: Vraj stratila nervy!

NETKY.SK • 25 Júl 2015, 11:41 • 2 min
Takto doráňala učiteľka malého Miška: Vraj stratila nervy!

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Takto surovo doriadila učiteľka škôlky chrbát malého Miška (3). Rodičia ostali v šoku, keď zbadali, že ich syn má odretý celý chrbát.

slovakia

left justify in out

Učiteľka, ktorá je zároveň aj zástupkyňou škôlky na Šoltésovej ulici v Považskej Bystrici stratila nervy a takto neadekvátne potrestala Miška. 

 

Chlapček sa v škôlke naťahoval so svojou sestričkou, čo učiteľku nahnevalo. Po napomenutí sa chlapček hodil z trucu o zem. Učieteľka ho chytila za nohu a surovo ťahala po koberci. Svojím zaobchádzaním mu spôsobila odreniny na  celom chrbáte.

 

 

Rodičia, ktorých deti navštevujú jednu z Považskobystrických škôlok spisujú petíciu za odvolanie učiteľky.Zástupkyňa š...

Posted by Spravodajstvo RTVS on 23. júl 2015

 

 

 

Rodičia už spisujú petíciu za odvolanie učiteľky. Prípadom sa už intenzívne zaoberá polícia. Na prípad upozornila televízia RTVS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies