Takmer prepásla svoje šťastie! Angličanka zabudla na tiket, ktorý jej priniesol rozprávkové bohatstvo

NETKY.SK • 28 Máj 2018, 10:11 • 2 min
Takmer prepásla svoje šťastie! Angličanka zabudla na tiket, ktorý jej priniesol rozprávkové bohatstvo

Angličanka sa zapojila do lotérie, no na svoju stávku zabudla. Po týždni zistila, že takmer premrhala obrovské šťastie!

slovakia

left justify in out

Donna Stickleyová má so svojim manželom Davidom už roky istý rituál. Každý piatok spolu navštevujú pohostinstvo vo Windsore, kde žijú. Počas cesty sa vždy zastavia aj v stávkovej kancelárii, kde natipujú niekoľko čísel a dúfajú, že im prinesú šťastie. Robia to však skôr zo zvyku, nikdy neverili tomu, že by práve oni mohli byť tými šťastnými, ktorí vyhrajú rozprávkový jackpot. Zrejme preto Donna na tiket mierne pozabudla a celý týždeň ho nosila len tak v kabelke. Zalarmoval ju až pracovník stávkovej kancelárie.

 

Muž telefonicky kontaktoval Donnu a povedal jej, aby sa ozvala spoločnosti Camelot, pretože on jej nemôže vyplatiť výhru presahujúcu sumu 500 libier. Vtedy si prekvapená žena uvedomila, že úplne zabudla skontrolovať čísla na svojom tikete. Keď tak urobila, nemohla uveriť vlastným očiam! Podľa prepočtu mala vyhrať dva milióny libier!

 

Šokovaná Donna okamžite telefonovala svojmu manželovi. Ten bol úplne v šoku, povedal si, že také veci sa predsa nestávajú ľuďom ako oni. Požiadal ju preto, aby čísla skontrolovala ešte raz. A skutočne. Donna urobila chybu. Nevyhrali totiž dva milióny, ale rovno 21 miliónov!

 

Manželom sa život zmenil zo dňa na deň. Napriek tomu, že sa z nich stali milionári, neplánujú žiadne výraznejšie zmeny. Časť výhry poputuje Davidovým rodičom, ktorí majú zdravotné problémy a investujú aj do rekonštrukcie svojho domu vo Windsore, nového automobilu a dovolenky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies