Takéto požiadanie o ruku by nechcela snáď žiadna žena

NETKY.SK • 20 Január 2020, 14:56 • 2 min
Takéto požiadanie o ruku by nechcela snáď žiadna žena

Žiadosť o ruku zohráva v živote partnerov významnú úlohu. Niet sa tak čomu diviť, že ženy často dúfajú, že tá ich bude doslova nezabudnuteľná. A niektorí muži sa naozaj činia, avšak nie vždy tak, ako by si to ženy predstavovali.

slovakia

left justify in out

 

Američan Ray Giuliano poňal svoju decembrovú žiadosť o ruku naozaj nevšedne. Či už jeho partnerka tajne dúfala v akomkoľvek poňatí, toto ju určite nenapadlo ani v tých najdivokejších snoch.

 

Toto vymyslí len fanúšik krimi filmov

Mladého muža z okresu Erie County v americkom štáte New York totiž napadlo zinscenovať prepadnutie obchodu a v presne stanovený okamih svoju, dozaista vyľakanú, partnerku požiadať o ruku.

 

Celú zinscenovanú situáciu, vrátane samotnej žiadosti o ruku, zaznamenala kamera v obchode.

 

Všetko začína okamihom, kedy do obchodu ku kase príde "zlodej" so zbraňou, ktorý však po chvíli opäť odchádza. Ray a jeho partnerka sa zatiaľ ukrývajú v zadnej časti obchodu, kde ich ale po chvíli objaví domnelý lupič, ktorý sa do obchodu opäť vrátil.

 

Zlodejova zodpovedná úloha
V tej chvíli veľmi vydesená žena, ktorá o ničom nemala ani tušenie, takmer prosí o život. "Zlodej" sa následne páru pýta, či sú manželia, načo Ray odpovedá, že nie. V tej chvíli objednaný bandita čosi vyberá z batohu a podáva to Rayovi.

 

Muž chvíľu nato si kľakne a pýta sa svojej vydesené partnerky, či si ho vezme. Tá nakoniec súhlasila, neskôr ale dodala, že za to svojho partnera "snáď zabije", citoval jej vyjadrenie server Fox News.

 

Zlodej, z ktorého sa nakoniec vykľul majiteľ obchodu, ktorému vraj podobný štýl žiadosti o ruku prišiel ako skvelý nápad, o celom pláne dopredu prozreteľne informoval políciu a pri samotnej "akcii" obchod uzavrel, aby sa dovnútra nedostal nikto iný.

 

Ako Ray Giuliano v jednom z televíznych rozhovorov uviedol, svojej partnerke sa za tento úplne neromantický priebeh žiadosti o ruku mnohokrát a mnohokrát ospravedlnil. A aby jej doprial aj skutočnú romantiku, požiadal ju o ruku nakoniec ešte raz, a to v newyorskom Central Parku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies