VIDEO Takéto obchádzanie dopravnej zápchy rozhodne neskúšajte!

NETKY.SK • 31 Marec 2016, 12:00 • 2 min
VIDEO Takéto obchádzanie dopravnej zápchy rozhodne neskúšajte!

BRATISLAVA – Určite sa vám už stalo, že ste zostali niekde trčať v zápche a dali by ste všetko za to, aby ste sa z nej dostali. Niektorí sa rozhodnú obchádzať autá sprava, čo jednak nie je dovolené a je to aj nebezpečné.

slovakia

left justify in out

Niekedy sa dá dopravná zápcha obísť bočnými uličkami, alebo inou trasou, avšak väčšinou aj tie bývajú upchaté. Čakanie býva nekonečné a hlavne vtedy, keď sa kolóny tvoria iba v jednom smere jazdy a v protismere sa objaví nejaké auto iba sporadicky.

 

Na internete sa objavilo video, na ktorom je vidieť podobnú dopravnú zápchu. Neznámy šofér sa rozhodol, že nebude strácať čas a obíde ju v protismere. Jedinou legálnou možnosťou bolo cúvanie, ktoré v protismere zakázané síce nie je, ale je veľmi nebezpečné.

 

 

Vynaliezavý vodič tak cúval až k najbližšej svetelnej križovatke, kde si počkal na zelenú a jednoducho pokračoval v jazde.

 

Nie sme si istí, kde toto video vzniklo, ale na Slovensku by ste za takýto manéver mohli byť pokutovaní, keďže je zakázané cúvať do svetelnej križovatky. Pri väčšej premávke by podobný nápad mohol ohroziť ďalších účastníkov cestnej premávky a rozhodne nedoporučujeme takéto obchádzanie dopravnej zápchy.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies