Take That zverejnili VIDEOklip ku skladbe Hey Boy

NETKY.SK • 3 November 2015, 15:33 • 2 min
Take That zverejnili VIDEOklip ku skladbe Hey Boy

LONDÝN - Anglická skupina Take That predstavila prostredníctvom portálu YouTube videoklip ku disko skladbe Hey Boy.

slovakia

left justify in out

Vo videu sa členovia formácie objavia v uliciach New Yorku a neskôr aj v klube oblečení do retro kostýmov. Nahrávka je jednou zo štyroch nových, ktoré ponúkne reedícia ich vlaňajšej štúdiovky III. Album prinesie aj DVD záznam z ich júnového koncertu v Londýne. Formácia ho plánuje dať do predaja 20. novembra.

 

 

Take That vznikli v roku 1990 ako päťčlenná skupina v zložení Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald, Jason Orange a Robbie Williams. Do odchodu Williamsa v roku 1995 vydali albumy Take That And Party (1992), Everything Changes (1993) a Nobody Else (1995). Rok po Williamsovom odchode ohlásili zvyšní štyria členovia ukončenie činnosti skupiny. Bez neho sa vrátili na scénu v roku 2005, pričom v novembri 2006 ponúkli nahrávku Beautiful World, po ktorej nasledovala ďalšia s názvom The Circus (2008). V roku 2010 sa k štvorici pridal aj pôvodný piaty člen a spoločne nahrali štúdiovku Progress (2010). Williams skupinu opäť opustil v roku 2012 a v septembri minulého roka z nej odišiel aj Jason Orange. Zvyšní traja členovia vydali vlani v novembri spomínaný album III. Na konte majú napríklad osem BRIT Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona