Take That zverejnili videoklip k piesni Get Ready For It

NETKY.SK • 13 Január 2015, 14:21 • 2 min
Take That zverejnili videoklip k piesni Get Ready For It

BRATISLAVA - Anglická skupina Take That zverejnila videoklip k piesni Get Ready For It. Formácia v novinke použila aj zábery z filmu Kingsman: Tajná služba, ktorý by mali do slovenských kín uviesť 19. februára. Skladba by mala zaznieť počas záverečných titulkov snímky.

slovakia

left justify in out

Na písaní Get Ready For It sa podieľali všetci traja súčasní členovia Take That Gary Barlow, Mark Owen a Howard Donald a tiež hudobný producent a skladateľ Steve Robson. Pieseň je zároveň druhým singlom z albumu III, ktorý zoskupenie vydalo koncom minulého roka. Zo štúdiovky, ktorá dobyla UK Chart, pochádza aj prvý singel These Days. 

 

 

Take That vznikli v roku 1990 ako päťčlenná skupina v zložení Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald, Jason Orange a Robbie Williams. Do odchodu Williamsa v roku 1995 vydali albumy Take That And Party (1992), Everything Changes (1993) a Nobody Else (1995). Rok po Williamsovom odchode ohlásili zvyšní štyria členovia ukončenie činnosti skupiny. Bez neho sa vrátili na scénu v roku 2005, pričom v novembri 2006 ponúkli nahrávku Beautiful World, po ktorej nasledovala ďalšia s názvom The Circus (2008). V roku 2010 sa k štvorici pridal aj pôvodný piaty člen a spoločne nahrali štúdiovku Progress (2010). Williams skupinu opäť opustil v roku 2012 a v septembri minulého roka z nej odišiel aj Jason Orange. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies