Take That zverejnili novú skladbu, plánujú aj reedíciu vlaňajšej štúdiovky III

NETKY.SK • 16 Október 2015, 13:35 • 2 min
Take That zverejnili novú skladbu, plánujú aj reedíciu vlaňajšej štúdiovky III

BRATISLAVA - Anglická skupina Take That predstavila nový singel Hey Boy, ktorý dnes naživo zaznie aj v televíznej show TFI Friday.

slovakia

left justify in out

Formácia okrem toho ohlásila aj reedíciu vlaňajšej štúdiovky III, ktorá bude obsahovať aj štyri nové skladby vrátane spomínanej Hey Boy ako aj DVD so záznamom z ich júnového koncertu v Londýne. Nahrávka sa dostane do predaja 20. novembra.


Take That vznikli v roku 1990 ako päťčlenná skupina v zložení Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald, Jason Orange a Robbie Williams. Do odchodu Williamsa v roku 1995 vydali albumy Take That And Party (1992), Everything Changes (1993) a Nobody Else (1995). Rok po Williamsovom odchode ohlásili zvyšní štyria členovia ukončenie činnosti skupiny. Bez neho sa vrátili na scénu v roku 2005, pričom v novembri 2006 ponúkli nahrávku Beautiful World, po ktorej nasledovala ďalšia s názvom The Circus (2008). V roku 2010 sa k štvorici pridal aj pôvodný piaty člen a spoločne nahrali štúdiovku Progress (2010). Williams skupinu opäť opustil v roku 2012 a v septembri minulého roka z nej odišiel aj Jason Orange. Zvyšní traja členovia vydali vlani v novembri spomínaný album III. Na konte majú napríklad osem BRIT Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies