Take That vyrazia na turné s Ellou Henderson

NETKY.SK • 10 November 2014, 12:46 • 2 min
Take That vyrazia na turné s Ellou Henderson

LONDÝN - Anglická skupina Take That vyrazí na budúci rok na turné po Veľkej Británii a Írsku, na ktorom ju bude sprevádzať speváčka Ella Henderson. Koncertnú šnúru odštartujú 28. apríla v Glasgowe, následne sa v máji predstavia v Belfaste, Dubline, Birminghame, Newcastli, Manchestri a v júni v Sheffielde a Londýne. Lístky na vystúpenia budú v predaji od 13. novembra.

slovakia

left justify in out

"Vždy sme boli hrdí na naše live šou a sme nadšení z toho, že na budúci rok opäť vyrazíme na turné. Hrať naživo je niečo, čo spomedzi toho, čo robíme, milujeme najviac a naozaj sa tešíme, že predvedieme najlepšiu šou, akú môžeme. Od nášho posledného turné uplynuli už štyri roky, takže sa už nevieme dočkať, keď opäť vyrazíme na cesty, aby sme mohli zahrať naše najväčšie hity, ktoré vznikli počas našej 20-ročnej kariéry, i nové skladby. Dúfame, že sa tam vidíme!" odkázali fanúšikom a fanúšičkám členovia Take That. "Práve som sa dozvedela, že na budúci rok budem koncertovať po Veľkej Británii spolu s chlapcami z Take That! Neviem sa dočkať, keď budem môcť pre vás zaspievať!!" vyjadrila sa Henderson prostredníctvom sociálnej siete Facebook. 

 

Take That vznikli v roku 1990 ako päťčlenná skupina v zložení Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald, Jason Orange a Robbie Williams. Do odchodu Williamsa v roku 1995 vydali albumy Take That And Party (1992), Everything Changes (1993) a Nobody Else (1995). Rok po Williamsovom odchode ohlásili zvyšní štyria členovia ukončenie činnosti skupiny. Bez neho sa vrátili na scénu v roku 2005, pričom v novembri 2006 ponúkli nahrávku Beautiful World, po ktorej nasledovala ďalšia s názvom The Circus (2008). V roku 2010 sa k štvorici pridal aj pôvodný piaty člen a spoločne nahrali zatiaľ poslednú štúdiovku Progress (2010). Williams skupinu opäť opustil v roku 2012 a v septembri tohto roka z nej odišiel aj Jason Orange. Trojčlenná formácia plánuje 1. decembra vydať album III, ktorý bude obsahovať aj singel These Days. 

Osemnásťročná Gabriella Michelle "Ella" Henderson sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2012 vďaka britskej verzii speváckej súťaže The X Factor, v ktorej skončila na šiestom mieste. Na konte má debutový album Chapter One (2014), z ktorého pochádzajú napríklad skladby Ghost a Glow. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies