Tak toto videieť nechcel! Keď sa manžel vrátil z práce, zbadal na svojom pozemku poštára robiť niečo nechutné!

NETKY.SK • 7 August 2018, 13:42 • 2 min
Tak toto videieť nechcel! Keď sa manžel vrátil z práce, zbadal na svojom pozemku poštára robiť niečo nechutné!

Anglický poštár sa dopustil nehanebného činu, zatkla ho polícia.

slovakia

left justify in out

49-ročný Nicholas Apps bol poštárom v anglickom Bournmouthe viac ako štyri roky. Tamojší obyvatelia s ním mali len tie najlepšie skúsenosti, opisovali ho ako príjemného a očarujúceho muža. No napriek tomu mal aj svoje temné stránky. Tie sa dostali na svetlo sveta, keď ho „načapal“ manžel jednej z obyvateliek domu, do ktorých doručoval poštu.

 

Poštár si totiž túto ženu vyhliadol a raz, v čase, keď jej manžel nebol doma, sa vkradol na ich pozemok, odkiaľ ju pozoroval pri tréningu na trenažéri, pričom mala oblečené len nohavičky. Muž neváhal a vytiahol mobilný telefón, na ktorý si začal natáčať video polonahej cvičiacej dámy. V tom sa ale vrátil ženin manžel a celú situáciu zbadal. Okamžite zavolal políciu.

 

Tá muža obvinila z voyeurizmu. Síce tvrdil, že celá vec bola len náhoda, kedy do schránky vhodil omylom nesprávny list a za bránu vkročil preto, aby našiel niekoho, kto mu ju odomkne, pričom zbadal nahú ženu, na polícii s tým však veľmi neuspel. Dostal podmienečný trest na osem týždňov a okrem toho ho zapísali do registra sexuálnych delikventov na obdobie siedmich rokov. Žene navyše bude musieť zaplatiť odškodné vo výške 200 libier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies