Tak toto už naozaj preháňajú

NETKY.SK • 14 Apríl 2017, 10:57 • 2 min
Tak toto už naozaj preháňajú

BRATISLAVA - Každý chce vyzerať čo najlepšie, o to viac ak vás každý deň sleduje množstvo ľudí a o súkromí môžete len snívať. Ale tieto známe krásky asi nevedia kedy stačí. Pozrite sa na vychudnuté postavy známych žien z Hollywoodu.

slovakia

left justify in out

Zdravý životný štýl je dobrá vec, ale nesmie sa to zvrtnúť. Týmto dámam by sústo navyše neuškodilo.


Hollywoodske hviezdy, nech sa už jedná o herečky, alebo speváčky, sa ženú za dokonalosťou. Často sa drú hodiny v posilňovniach, majú upravené jedálničky, a to všetko len preto, aby vyzerali na titulkoch popredných časopisov dokonale a nezkritizoval ich náhodou niekto v nejakej módnej polícii.

 

Bohužiaľ väčšina z nich nepozná zdravú mieru chudnutia a skĺzne často k anorexii. Namiesto toho, aby zdravo jedli, tak pre istotu nejedia vôbec.

 

Medzi najznámejšie anorektičky patrí napríklad Sarah Jessica Parker, ktorá sa preslávila rolou Carrie Bradshaw a od tej doby bola neustále pod paľbou médií a fotografov. Neriadene chudla a to sa dosť nepekne podpísalo na jej postave.

 

obrazok

 

Ďalšou známou "vychrtlinou" je Denise Richards. Tá bola manželkou búrliváka Charlieho Sheena, s ktorým si užívala nekonečné párty plné drôg a alkoholu. Nakoniec sa však rozviedli, ale Charlie na nej nenechal niť suchú. Kvôli svojim psychickým problémom a nátlaku zo strany manžela sa stala z kedysi krásnej ženy chudá troska.

 

obrazok

 

Lepšie nedopadla ani Tara Reid, ktorá je známa svojími nepodarenými plastikami, anorexiou a bulímiou. Časy, keď fotila pre pánske magazíny, sú dávno preč. Teraz je na ňu skôr smutný pohľad.

 

obrazok

 

Keira Knightley priznala anorexiu, aj keď jej to teda dlho trvalo. V súčasnej dobe je veľa vychudnutá, ale je na tom podstatne lepšie ako jej kolegyne.

 

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies