Tak toto už naozaj preháňajú

NETKY.SK • 31 December 2016, 08:26 • 2 min
Tak toto už naozaj preháňajú

BRATISLAVA - Hollywoodske hviezdy už asi nevedia čo "od dobroty", nestačí im byť normálnymi. Najnovším hitom je trpieť Obsedantno kompulzívnou poruchou. To ale z ďaleka nie je všetko. Prečítajte si o úchylkách slávnych.

slovakia

left justify in out

Donald Trump

Americký prezident je veľmi zvláštna osobnosť a preto má aj zvláštne návyky. Napríklad po potrasení rukou s cudzou osobou si musí isť okamžite umyť ruky. Nerád stláča vo výťahu gombík, ktorý označuje prízemie, lebo sa ho dotýka najviac ľudí a najväčší strach má z toho, že mu podá ruku nejaký učiteľ alebo učiteľka.

 

obrazok

Megan Fox

Neznáša príbory v reštauráciách. Hnusí sa jej jesť niečím, čo predtým použili tisícky ďalších ľudí. Bojí sa tiež použiť verejné záchody.

 

obrazok

Jennifer Aniston

Herečka má vo svojom dome záchod, ktorý je určený pre hosťov a ona nikdy ho sama nepoužila. Nedovolí nikomu použiť jej toaletu. Všade so sebou nosí dezinfekčný prostriedok a všetko utiera: kľučky, držiak v aute...

 

obrazok

Daniel Radcliffe

Už od piatich rokov si vraj šepká každú vetu potom, čo ju povie nahlas.

 

obrazok

Katy Perry

Speváčka má fóbiu hneď z niekoľkých vecí: že sa jej zlomí rúž v kabelke, zvieracia srsť na oblečení a úplne zo všetkého najviac neznáša otlačky prstov na slnečných okuliaroch.

 

obrazok

Serena Williams

Slávna tenistka si vždy pred zápasom viaže šnúrky obvyklým spôsobom a pred prvým podaním vždy päťkrát udrie raketou do loptičky, pred druhým podaním dvakrát.

 

obrazok

David Beckham

David trpí Obsedantno kompulzívnou chorobou a vôbec sa tým netají. Je známy tým, že všetky veci musí mať dve. Doma majú tri chladničky: jednu na nápoje, druhú na šaláty a tretiu na ostatné jedlo.

 

obrazok

Cameron Diaz

Mala obdobie, keď dvere na kľučku otvárala výhradne lakťom. Vo svojej rezidencii potom umývala kľučky tak často, až úplne zašli. Rovnako často si umývala aj ruky. 

 

obrazok


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona