Tak toto rozhodne nevyzerá dobre

NETKY.SK • 1 Október 2016, 15:42 • 2 min
Tak toto rozhodne nevyzerá dobre

BRATISLAVA - Niekedy je jednoducho potrebné prírode pomôcť. Veď všetci chceme vyzerať čo najlepšie. Ako to ale dopadne keď sa to s úpravami preženie?

slovakia

left justify in out

Mega prsia

Prsia nadrozmerných veľkostí si dávajú ženy robiť čoraz častejiše. Je to ale ešte pekné? Obrovské prsia, ktoré sú už na pohľad umelé a nezmestia sa pod žiadne oblečenie mužom sexi naozaj nepríde. Samozrejme, že sa nájdu aj výnimky.

obrazokDlhé, dlhokánske nechty

Kde sú tie časy, keď bola v móde nenápadnosť? Vraj sa zase vracia, ale pri pohľade do ulíc ťažko povedať. Dôkazom sú aj dlhé gelové nechty upravené do rôznych tvarov. Úprimne ľutujeme majiteľky takýchto pazúrov, určite sú odkazáné pri bežných veciach na niekoho pomoc.

obrazokMihlanice, kotré robia prievan
Niekto má tú smolu, že mu gény nadelili riedke a krátke riasy. Ale aj to sa dá "oblafnúť" s výživným sérom podporujúci rast, alebo šikovnou riasenkou. Všetko lepšie ako obrovské umelé mihalnice, ktoré skôr naháňajú strach.

obrazokZle nadpojené vlasy

V dnešnej dobe sa dá pridať alebo ubrať už úplne všetko. Keď chcete mať krásnu a kvalitnú hrivu, oplatí sa minúť stovky eur. Lenže takáto investícia je pre niekoho neprípustná. Riešenie? Pochybný podnik, umelé pramene, začiatočník, čo to robí prvýkrát ... Bohužiaľ, kto siaha na horúcu pec, ten sa spáli.
obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona