Tak toto by ste nečakali, Marián Slovák sa rozhovoril o svojom súkromnom živote

NETKY.SK • 5 Január 2018, 07:12 • 2 min
Tak toto by ste nečakali, Marián Slovák sa rozhovoril o svojom súkromnom živote

BRATISLAVA - Slovenský herec Marián Slovák si so svojou manželkou Evou napriek štyridsiatim piatim rokom spoločného života stále rád vychutná romantické chvíľky.

slovakia

left justify in out

„Tým, že mám svoju ženu a som s ňou, som stále strašne romantický. To by sa ani inak nedalo,“ zasmial sa v rozhovore pre agentúru SITA.

Nedávno dokonca s milovanou manželkou absolvovali spomienkový výlet do Trenčianskych Teplíc. „Pred štyridsiatimi piatimi rokmi sme tam totiž boli na svadobnej ceste, tak som si povedal, že ju poteším a našiel som na internete taký hotel... Nebolo to v tých Tepliciach nakoniec až také dobré, ako som si myslel. Boli tam síce krásne domy, veľmi pekne opravené, no vedľa nich ste videli zas úplne zničené fantastické domy ešte z čias Rakúsko-Uhorska. Až som si chvíľami hovoril, ako sa tam môžu hrať na nejaké kúpeľné mesto... Ale tá voda bola fantastická,“ poznamenal známy Bratislavčan, ktorý svojej manželke na spomínanom výlete daroval dokonca vytúžený prsteň.

 

„Evička jedného dňa za mnou prišla, že bola v jednom obchode a že tam videla taký pekný prsteň. Tak som ju hneď odbil, že dúfam, že si ho nekúpila, že predsa vie, že také veci nemám rád... Ale prezradila mi, kde to bolo a ja som tam hneď na druhý deň potajomky šiel a okamžite som jej ho kúpil. Ešte si ju tam aj pamätali, musel som sa tváriť, že o nič nejde,“ priblížil Slovák. „No a potom som jej ho v tých Trenčianskych Tepliciach v jednej kaviarni dal,“ dodal herec.

Nad populárnym aktom, akým je obnova manželského sľubu, však známy umelec napriek svojej romantickej povahe a neutíchajúcim sympatiám k svojej manželke nikdy nerozmýšľal. „Načo by to bolo, preboha. My sme toľko rokov spolu, že si už len hovoríme, že sme radi, že žijeme. To, čo sa mi stalo pred piatimi rokmi, bola celkom vážna udalosť (mozgová príhoda, pozn. red.), takže sme dnes obaja radi, že si môžeme každý deň popriať dobré ráno a povedať si, že je všetko v poriadku. To nám k šťastiu absolútne stačí,“ dodal.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona