Tajomstvo princeznej Diany: V paláci pochovala mŕtve dieťatko!

NETKY.SK • 22 Marec 2017, 15:11 • 2 min
Tajomstvo princeznej Diany: V paláci pochovala mŕtve dieťatko!

LONDÝN – Život princeznej Diany bol popretkávaný rôznymi tajomstvami, z ktorých si väčšinu zobrala do hrobu. Jej najlepšia kamarátka Rosa Mockton prezradila jedno z nich.

slovakia

left justify in out

Moctonová, ktorá je úspešná podnikateľka v roku 1994 porodila mŕtve dieťa. Jej priateľka – princezná Diana jej dala nečakanú ponuku. Rosa v programe Sunday Night na Channel 7 povedala, že jej ponúkla, aby bábätko pochovali v záhradách Kensingtonského paláca.

 

O pohrebe vedeli iba tri osoby. Tým tretím bol Dianin dôverník a komorník Paul Burell. Diana mala plán, ako oklamať ochranku. „Povedala: 'Poviem hlavnému strážnikovi, že ideme v záhrade pochovať domáce zvieratko. Len ty, ja a Rosa budeme vedieť, že je to bábätko´,“ povedal komorník po rokoch.

 

Rosa popísala následný pohreb ako veľmi dojemný a dokonca mala od Diany dostať kľúč od záhrady. Rose sa potom v roku 1995 narodila dcéra Domenica s Downovným syndrómom. Diana bola jej krstná matka.

 

Následný tajný pohreb bol podľa Rosy ,,veľmi, veľmi dojemný“, od kamarátky mala po ňom dokonca dostať kľúč od záhrady. Ako píše denník Mirror, Rose a jej manželovi sa potom v roku 1995 narodila dcérka Domenica s Downovým syndrómom. Princezná Diana bola jej krstnou matkou.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies