Tajomstvo odhalené: Rihanna je tehotná, otec je neznámy!

NETKY.SK • 10 December 2014, 12:20 • 2 min
Tajomstvo odhalené: Rihanna je tehotná, otec je neznámy!

LOS ANGELES – Bude matkou?! Krásna speváčka Rihanna (26) je podľa ľudí z jej okolia tehotná!

slovakia

left justify in out

Pre média to údajne potvrdili ľudia, ktorí s ňou pracujú v nahrávacích štúdiach. Rihanna tam zaviedla prísny režim a hlavne zákaz fajčenia. Taktiež pracuje na novej piesni s názvom – Baby growing Inside (Rastie vo mne dieťa).

 

Otázkou teraz zostáva, kto je otcom dieťaťa?! V kuloároch sa najviac spomína meno rappera Drake-a (28), ktorý sa so speváčkou rozišiel v máji tohto roku. Napriek tomu sa spolu aj po rozchode stretávali.

 

Dvadsaťšesťročná Rihanna, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa z rodného Barbadosu do USA presťahovala ako 16-ročná. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími šiestimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten však po prvý raz dobyla až s albumom Unapologetic (2012). K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella, Don't Stop The Music, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What's My Name?, S&M, We Found Love, Where Have You Been či Diamonds. Je držiteľkou siedmich cien Grammy, ôsmich American Music Awards, dvoch BRIT Awards a desiatok ďalších ocenení. Ako herečka sa predstavila vo filmoch Bojová loď (2012) a To je koniec! (2013).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona