Tajomstvo je vonku: Lady Gaga bola v 19 rokoch znásilnená, denne bojuje s posttraumatickou poruchou

NETKY.SK • 5 December 2016, 19:34 • 2 min
Tajomstvo je vonku: Lady Gaga bola v 19 rokoch znásilnená, denne bojuje s posttraumatickou poruchou

LOS ANGELES – Americká speváčka Lady Gaga, ktorá navonok vystupuje ako sebavedomá hviezda, v skutočnosti trpí posttraumatickou stresovou poruchou (PTSD).

slovakia

left justify in out

Speváčka bola znásilnená vo veku 19 rokov a ako sama uviedla, jej utrpenie jej pomáha lepšie sa vcítiť do kože iných s podobným zranením.

 

"Mám duševné choroby, ktoré ma trápia každý deň,“ povedala. Gaga po incidente zostala málovravná, pričom na zahojení svojej duše pracuje každý deň. To čo jej najviac pomohlo, bola láskavosť lekárov, rodiny a kamarátov.

 

„O svojej chorobe som doteraz nikdy neprehovorila, takže... už je to vonku,“ prezradila v šou na NBC, v rámci ktorej deťom v nemocnici doniesla množstvo darčekov.

 

 

Na sociálnej sieti Twitter zdieľala príspevok, v ktorom hovorí: „Dnes som svetu povedala svoje najväčšie tajomstvo, pretože práve tá tajnosť udržuje ľudí zranených a zahanbených.“

 

Ďalej sa vyjadrila, že sláva ľudí neurobí šťastnými. Neboli to peniaze a obdiv, čo jej pomohlo sa pomaly vzchopiť ale práve láskavosť úprimných ľudí.

 

Gaga už dávnejšie naspievala pieseň zameranú na tému znásilnenia. Ako osobnosť, ktorú je počuť a má prostriedky chce prispieť k pomoci obetiam tohto trestného činu. Apeluje na to, traumatizovaným osobám musí okolie poskytnúť obrovskú dávku láskavosti.   

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies