FOTO Tajomstvo 45-stupňového náklonu Michaela Jacksona v Smooth Criminal odhalené

NETKY.SK • 30 Október 2015, 16:00 • 2 min
FOTO Tajomstvo 45-stupňového náklonu Michaela Jacksona v Smooth Criminal odhalené

LOS ANGELES – Osobný život Michaela Jacksona možno mal aj tienistú stránku, ale to čo produkoval celé desaťročia bolo niečo, čo svet ešte nevidel a zrejme tak skoro ani neuvidí.

slovakia

left justify in out

Jeho tanečné pohyby privádzali ľudí do vytrženia a legendárny moonwalk nedokázali pochopiť celé roky. Jeho tajomstvo bolo časom odhalené a od tej doby sa tanečných parketoch objavilo mnoho napodobňovateľov Kráľa popu, ktorí sa snažili predvádzať rovnakú mesačnú chôdzu.

 



Jedným z tajomstiev Michaela Jacksona, ktoré doteraz nebolo až tak rošírené, je jeho slávny 45-stupňový náklon počas vystúpenia Smooth Criminal. Mnoho ľudí sa domnievalo, že je to Jacksonovou jedinečnou fyzickou schopnosťou, ktorá mu umožňovala popierať fyzikálne zákony. Táto teória bola pomerne rozšírená aj napriek tomu, že počas vystúpení predvádzali rovnaký náklon aj doprovodní tanečníci. Ak oveľa jednoduchšie vysvetlenie, než by ste čakali.

 



Michael Jackson a jeho partneri vyvinuli slávne topánky, ktoré mali na podpätku otvor. Ten sa vysúval na povel majiteľa a pomocou nich sa dokázal zachytiť o vyčnievajúci kolík. Takto zaistené chodidlá poskytovali dostatočnú stabilitu na to, aby sa človek mohol s ľahkosťou nakloniť aj do 45-stupňového uhla a zachovať si pritom rovnováhu hornej časti tela.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies