Tajný hosť dnešného Inkognita Libor Bouček: Na Slovensku sa dozvedel, že sa môže oženiť!

NETKY.SK • 22 November 2021, 14:39 • 2 min
Tajný hosť dnešného Inkognita Libor Bouček: Na Slovensku sa dozvedel, že sa môže oženiť!

Keby ste nevedeli, čo s dnešným pohodovým večerom, dávame do pozornosti televíznu reláciu Tv Joj - Inkognito. Tajný hosť Libor Bouček osvieži dnešný diel vtipnými hláškami!

slovakia

left justify in out

"Keď človek vyrazí na Slovensko, vždy sa niečo dozvie. Keď som prišiel prvýkrát, zistil som, že sa môžem oženiť. Keď som prišiel teraz, zistil som, že som v strednom veku," povedal Bouček. Voštinár zareagoval: "Prídi ešte dvakrát a odídeš s takou depresiou, brácho..."

 

img

 

Porozprával o tom že študoval produkciu, vysvetlil, že nemá vyštudované herectvo. K dabingu sa dostal ešte ako dieťa. "Začal som asi v desiatich rokoch... Je to jediná istota, ktorú mám." Objasnil i to, ako sa dostal k moderovaniu. Robil produkčného televíznej relácie a mal vybrať moderátora, no nikto sa nedostavil na konkurz. "Ako produkčný som videl rozpočet, koľko zarába produkčný a koľko moderátor! Tak som to skúsil."

 

Pracuje ako moderátor spravodjastva, nazval to zábavnou reláciou. "Už je to kontinuálny zábavný program... Napríklad voľby vnímam ako najsledovanejšiu talentovú súťaž!"

 

Šarkan spomenul, že v talentovýh súťažiach v Čechách vyhrávajú väčšinou Slováci. Bouček zaklincoval: "Lukáš Adamec a potom Andrej Babiš..."

 

"Mám nového syna, volá sa Albert. Snažím sa, aby do dabingu išiel čo najskôr!" Najčastejšou činnosťou, ktorú so synom robí, je ležanie na chrbte. "Každý z iného dôvodu, on od hladu, ja zo smädu."

 

Možno vás zaujme: Do kín mieri česká vianočná komédia Želanie pre Ježiška



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies