Tajnostkár Eto´o s rozhodnutím až v deň zápasu

NETKY.SK • 18 Jún 2014, 10:38 • 2 min
Tajnostkár Eto´o s rozhodnutím až v deň zápasu

MANAUS - Hviezda kamerunskej futbalovej reprezentácie Samuel Eto´o počká do stredajšieho rána s rozhodnutím, či bude schopný nastúpiť na dôležitý zápas A-skupiny MS proti Chorvátsku. Tridsaťtriročný útočník v utorok vyhlásil, že urobí všetko, aby mohol pomôcť svojim spoluhráčom.

slovakia

left justify in out

"Nemôžem vám dať zatiaľ uspokojivú odpoveď, hoci by som to už mal vedieť. Aj keby som to však vedel, tak by som vám to nepovedal. Pracujem s fyzioterapeutom, nemáme veľa času. Lekár mi povedal, že by som potreboval desaťdňovú pauzu. Samozrejme, nemôžem mať takú dlhú prestávku, keď na svetovom šampionáte hráme každý piaty deň," uviedol Eto´o, ktorý na predzápasovom tréningu sedel na lavičke a ľadoval si pravé koleno. "Nemôžeme robiť zázraky. Ak nie je fit, tak nie je," vyhlásil kouč kamerunských levov Volker Finke. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies