Tajné tromfy Hossu: Čokoládové tyčinky a sladkosti!

NETKY.SK • 8 Október 2015, 09:09 • 2 min
Tajné tromfy Hossu: Čokoládové tyčinky a sladkosti!

CHICAGO - Keď hokejistovi Mariánovi Hossovi vyprší súčasný kontrakt so Chicagom, bude mať 42 rokov. Ani on sám však nemôže tušiť, či v sezóne 2020/2021 bude ešte brázdiť klziská v NHL ako Jaromír Jágr, alebo už oddychovať v športovom dôchodku.

slovakia

left justify in out

"Premýšľam nad predĺžením zmluvy o ďalších šesť rokov," vtipkoval slovenský útočník v rozhovore pre Red Eye Chicago na túto tému. Zo svojho veku si rozhodne nerobí ťažkú hlavu. "Páči sa mi myšlienka, že človek má toľko rokov, na koľko sa cíti. Ja nemám pocit, že v januári budem mať 37. Mával som spoluhráčov v tomto veku a zašnurovať si korčule už bol pre niektorých problém. Ja sa však cítim celkom dobre. Mám pred sebou ešte veľa rokov a chcel by som to potiahnuť čo najdlhšie. Všetko bude závisieť od môjho zdravia."


Skúsený krídelník absolvoval v základnej časti minulej sezóny kompletnú 82-zápasovú porciu a pri víťaznej ceste za Stanleyho pohárom odohral v play-off 23 duelov. Netrápili ho zdravotné ťažkosti a pozbieral dokopy 78 kanadských bodov. Ktovie, či tajným tromfom celkovo trojnásobného víťaza Stanley Cupu na konštantnú výkonnosť nie sú čokoládové tyčinky. "Netuším, čo do nich dávajú, ale on ich konzumuje veľa a je v skvelej forme. A vôbec to nevyzerá, že by sa chystal ustrnúť," čuduje sa aj spoluhráč-obranca Duncan Keith. "Mojou neresťou sú sladkosti. A čokoládové tyčinky Kit Kat určite. Tie milujem," prezradil čosi o sebe Marián Hossa.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies