Taiwanský prezident odštartoval celonárodnú odtučňovaciu kampaň

NETKY.SK • 24 Január 2011, 09:48 • 2 min
Taiwanský prezident odštartoval celonárodnú odtučňovaciu kampaň

Taiwanský prezident odštartoval celonárodnú odtučňovaciu kampaň

slovakia

left justify in out

img

Taiwanský prezident Ma Jing-ťiou odštartoval v sobotu celonárodnú odtučňovaciu kampaň. Obyvatelia ostrova by sa vďaka nej mali zbaviť celkovo až 600 ton tuku.
      Do kampane sa môžu prihlasovať jednotlivci, školy aj podniky, ktoré by si mali stanoviť aj spoločné ciele na objem zhodených kilogramov.
      Samotný prezident ide občanom príkladom, keďže sa mu v roku 2009 počas dvoch mesiacov podarilo schudnúť z 82 na 71 kilogramov.
      "Jedol som len tretinové porcie a každý kúsok som v ústach požul 35-krát. Uľahčovalo to trávenie a predlžovalo čas strávený pri jedle," napísal Ma vo svojom pravidelnom týždennom bulletine.
      Taiwanský líder odvtedy pravidelne cvičí a každodenne kontroluje svoju telesnú hmotnosť pomocou osobnej váhy. Vyhýba sa tiež alkoholickým nápojom, vyprážaným jedlá a pred sladkosťami dáva prednosť zelenine.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies