Ťahúň Žiliny Tomek nevylúčil zotrvanie v klube

NETKY.SK • 18 Marec 2016, 12:43 • 2 min
Ťahúň Žiliny Tomek nevylúčil zotrvanie v klube

ŽILINA - Ťahúňom hráčov Žiliny v aktuálnej edícii hokejovej Tipsport ligy bol od začiatku až do konca brankár Tomáš Tomek, ktorý odchytal až 56 duelov "vlkov".

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák zo Skalice si pripísal päť shutoutov, mal priemer 2,56 inkasovaného gólu na jeden zápas a úspešnosť zásahov 91,98 percenta. So Žilinou sa prebojoval do play-off, no vo štvrťfinále mužstvo spod Dubňa prehralo s Nitrou všetky štyri stretnutia. Tomáš Tomek má so Žilinou zmluvu iba na túto sezónu.

 

"V Žiline som stretol množstvo skvelých ľudí a cítil som sa tu výborne. To stále platí a vôbec nemám čo ľutovať. Absolutórium si zaslúžia naši fanúšikovia, patrí sa im poďakovať za celú sezónu. Skvelá partia, zázemie, mesto, ľudia, fanúšikovia... Aj to sú dôvody, prečo som v Žiline zažil peknú sezónu," povedal podľa oficiálneho klubového webu brankár Tomek.

 

V súvislosti s jeho budúcnosťou je v hre aj možnosť, že za Žilinu bude chytať aj v ďalšej sezóne. "Ešte je veľmi skoro o tom hovoriť. Môžem povedať, že už s vedením žilinského hokeja prebehli nejaké rozhovory. Nie je vylúčené, že budem v Žiline aj nasledujúcu sezónu. Teraz úplne vypnem od hokeja, možno si pozriem rozhodujúci zápas finále play-off. A potom uvidíme, čo bude ďalej," povedal Tomek, ktorý v minulosti chytal aj za Piešťany či rodnú Skalicu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies