Ťahúň Evertonu Bolasie možno celý rok mimo hry

NETKY.SK • 5 Január 2017, 15:27 • 2 min
Ťahúň Evertonu Bolasie možno celý rok mimo hry

LIVERPOOL - Krídelník anglického futbalového klubu FC Everton Yannick Bolasie možno bude nútene pauzovať celý kalendárny rok 2017.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný reprezentant Demokratickej republiky Kongo si začiatkom decembra počas domáceho ligového zápasu proti Manchestru United (1:1) poškodil väzy v kolene a podstúpil operáciu, počas nasledujúcich týždňov na neho čaká druhá. Tréner liverpoolskeho klubu Ronald Koeman odhadol dĺžku hráčovej absencie na 11 až 12 mesiacov, referuje web britskej BBC. Bolasie prišiel do Evertonu vlani v auguste z konkurenčného Crystal Palace a až do svojho zranenia nastúpil v každom ligovom stretnutí. Everton je po 20. kole anglickej Premier League na 7. priečke, vybojoval 30 bodov.

Bolasie bude chýbať národnému mužstvu na blížiacom sa Africkom pohári národov, ktorý sa v Gabone uskutoční 14. januára - 5. februára. Rodák z francúzskeho Lyonu dosiaľ reprezentoval DR Kongo 31-krát a strelil sedem gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies