Tabuľku francúzskej ligy vedie aj po dvanástom kole Paríž Saint Germain bez jedinej prehry

NETKY.SK • 5 November 2017, 11:42 • 2 min
Tabuľku francúzskej ligy vedie aj po dvanástom kole Paríž Saint Germain bez jedinej prehry

PARÍŽ - Tabuľku francúzskej ligy vedie aj po dvanástom kole Paríž Saint Germain bez jedinej prehry. Svoju dominanciu tentokrát potvrdili zverenci Unaia Emeryho na ihrisku Angers. Pod víťazstvo 5:0 sa dvomi gólmi podpísali Edinson Cavani a Kylian Mbappé, jeden zásah pridal Julian Draxler.

slovakia

left justify in out

"Bol som veľmi spokojný s výkonom tímu. Hovorili sme o tom ráno a potom aj v šatni s hráčmi, že musíme ukázať našu nadradenosť. Cavaniho štatistiky sú senzačné, ale on veľmi pomáha aj tímu. Snaží sa zlepšiť v každom zápase, bojuje za tím," povedal po zápase Emery pre Canal plus.

 

Parížanom chýbal Neymar, ktorý sa zotavuje po zranení stehna. Hviezdou večera bol Cavani, ktorý strelil jubilejný stý gól v drese PSG. "Je to pre nás skvelé víťazstvo, bolo pre nás dôležité bodovať naplno. Potrebovali sme získať sebadôveru pred reprezentačnou prestávkou. Pre útočníka je vždy dôležité skórovať. Som rád, že som mohol prispieť k triumfu dvomi gólmi, ale nemyslím na rekordy a štatistiky. Robím všetko pre môj tím, to je celé," povedal Cavani.

 

PSG vedie tabuľku so štvorbodovým náskokom pred úradujúcim majstrom AS Monaco. "Kniežatá" si v 12. kole pripísali rovnako impozantnú výhru nad Guingampom - 6:0.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies