Taboga skončil v SV Grödig

NETKY.SK • 14 November 2013, 17:57 • 2 min
Taboga skončil v SV Grödig

GRÖDIG - Klub z najvyššej rakúskej futbalovej ligy SV Grödig ukončil spoluprácu s obrancom Dominiqueom Tabogom, ktorý sa snažil presvedčiť štyroch spoluhráčov, aby ovplyvnili výsledky zápasov.

slovakia

left justify in out

"Na základe udalostí posledných dní oznámil športový riaditeľ klubu Christian Hass ukončenie kontraktu s Dominiqueom Tabogom po vzájomnom súhlase," píše sa vo vyhlásení klubu na jeho oficiálnej stránke.

K situácii sa vyjadril aj Rakúsky futbalový zväz (ÖFB): "Vo štvrtok ráno sme dostali list od klubu SV Grödig, v ktorom sa písalo, že Dominigue Taboga sa pokúšal presvedčiť spoluhráčov k ovplyvňovaniu duelov. Vzhľadom na tieto okolnosti podnikol klub voči hráčovi vhodné a legálne kroky."

Rakúskym futbalom otriasol v utorok obrovský škandál spojený so stávkovaním na zápasy. Polícia zatkla troch ľudí a v procese vyšetrovania bol zahrnutý aj Taboga. Ten mal byť údajne obeťou, ktorej sa pre neochotu spolupracovať vyhrážala mafia útokom na rodinu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies