Tabárez dúfa v skroteného Suáreza: Musíme ho udržiavať v pokoji

NETKY.SK • 22 Marec 2016, 13:18 • 2 min
Tabárez dúfa v skroteného Suáreza: Musíme ho udržiavať v pokoji

BRATISLAVA - Tréner futbalistov Uruguaja Óscar Tabárez dúfa, že excesy Luisa Suáreza s hryzením súperov sa už nezopakujú.

slovakia

left justify in out

Útočník FC Barcelona sa vracia do národného tímu po deväťzápasovom dištanci od Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA), v drese "Los Charrúas" by sa mohol predstaviť už v piatkovom kvalifikačnom dueli MS 2018 proti Brazílii. O štyri dni neskôr Uruguaj hostí Peru.


"Jedným z našich cieľov je, aby sme sa pokúsili Luisa nastaviť čisto na futbal. Na nič iné, čo by ho mohlo znepokojovať. Potrebujeme ho zbaviť všetkých faktorov, ktoré by rušili jeho pokoj. Stále sa musíme s ním rozprávať. V minulosti sa stali vážne veci, prinajmenšom očakávame, že sa už nezopakujú. Uvedomujem si, aký je to dôležitý hráč," povedal Tabárez na adresu Suáreza na tlačovej konferencii.


Dvadsaťdeväťročného Luisa Suáreza potrestali ešte počas svetového šampionátu 2014, keď 24. júna v zápase s Talianskom uhryzol obrancu Giorgia Chielliniho. Pre dištanc vynechal vlaňajší turnaj Copa América, na ktorom Uruguaj ako obhajca titulu obsadil až 7. miesto, vo štvrťfinále nestačil na neskoršieho šampióna Čile (0:1). Národný tím Uruguaja bez Suáreza dosiahol bilanciu štyri víťazstvá, jedna remíza a štyri prehry. V juhoamerickej kvalifikácii na MS 2018 Tabárezovi zverenci figurujú po štyroch stretnutiach na druhej pozícii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies