Tá sa nepárala: Študentka vybavila testy DNA, aby odhalila zlodeja svojho jogurtu

NETKY.SK • 11 December 2018, 11:09 • 2 min
Tá sa nepárala: Študentka vybavila testy DNA, aby odhalila zlodeja svojho jogurtu

Spolužitie s inými ľuďmi prináša mnohé úskalia, táto študentka si však poradila dostatočne rázne.

slovakia

left justify in out

Ak ste počas štúdia bývali na internáte alebo v inom spoločnom ubytovaní, podobné situácie sú vám zaiste dobre známe. Nakúpite si jedlo, uskladníte do spoločnej chladničky a máte dobrý pocit, že na najbližšie dni ste „vybavený“. Ale potom si idete na hotové a zistíte, že to, čo ste tam mali je preč a nikto o ničom nevie. To poriadne naštve!

 

Podobnú situáciu zažila aj istá študentka v taiwanskom Tchaj-peji, ktorá za záhadných okolností prišla o svoj jogurt. Jediné, čo po ňom ostalo bol prázdny obal v odpadkovom koši. Samozrejme, o „krádeži“ z chladničky žiadna z jej spolubývajúcich nič nevedela, preto sa do krajnosti znechutená žena vybrala na policajnú stanicu ohlásiť tento strašný čin. Tu sa u strážnika dožadovala vyšetrenia prípadu. Ten prekvapivo súhlasil.

 

img

Zdroj: Pexels

 

Z prázdneho téglika odobrali vzorku DNA a nechali urobiť testy. Komplikovaná metóda štát stála v prepočte takmer 450 eur, no napokon pomohla usvedčiť vinníčku. Tá bola následne obvinená z krádeže.

 

img

Zdroj: Pixabay

 

Mnohí miestni boli však po publikovaní tohto príbehu pobúrení, prípad totiž považovali za absolútne bezpredmetný a tvrdia, že polícia mu nemala venovať vôbec žiadnu pozornosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies