Tá má silný žalúdok! Žena si sama vyoperovala prsný implantát, bez anestézy

NETKY.SK • 24 Apríl 2018, 18:51 • 2 min
Tá má silný žalúdok! Žena si sama vyoperovala prsný implantát, bez anestézy

Mnohé ženy podľahli móde veľkých prsníkov. Niektoré to však prehnali a neskôr oľutovali. Matka troch detí, Tonia Rossington (49) si v roku 2004 dala zväčšiť prsia z 36B na 36F. Vtedy mala silnejšiu postavu a obrovské prsia na nej vyzerali v podstate normálne. Spočiatku sa z nich tešila...

slovakia

left justify in out

Po pár rokoch však výrazne schudla a jej mega prsia na tenkej postave vyzerali čudne. Ako sama povedala, „trpela úzkosťami a prsia ju ťahali ju k zemi.“ Keď v nej prepukol odpor voči svojim prsiam, spočiatku ich schovávala pod voľnými šatami a tričkami bez výstrihu.

 

img

Foto: Triangle News

 

Neskôr bola zo svojho tela úplne zúfalá, hanbila sa a bála sa ukazovať na verejnosti. Operáciu na odstránenie implantátov za 3 500 eur si nemohla dovoliť. Snažila sa odkladať peniaze, no vždy prišlo niečo nečakané, na čo ich musela minúť.

 

Obrovských prsníkov sa chcela zúfalo zbaviť a napokon sa rozhodla, že to urobí vlastnoručne. Kým bol manžel v práci, ona na Youtube sledovala videá z operácií a učila sa, ako zákrok vykonať.

 

Jedného dňa si do kúpelne vzala vrecúško plné ľadu, hrubú žiletku a fľašu dezinfekčného prípravku Dettol. "Mám dosť silný žalúdok a vedela som, že by som ich dokázala vytiahnuť sama,“ povedala Tonia.

 

Najprv vrecko s ľadom držala na starej jazve pod prsníkom asi päť minút, až kým nestratila citlivosť. Potom žiletkou urobila rez skrz starú jazvu. „Myslela som že zarežem len kúsok a uvidím, či to bolí. Nič som necítila! Skvele! Pomyslela som si,“ opísala úvod procesu Tonia. Ostatné detaily vynecháme. Podstatné je, že sa jej implantát podarilo vybrať. Potom však skončila v nemocnici.

 

img

Foto: Triangle News

 

img

Foto: Triangle News

 

Jeden by bol vonku, tak ešte druhý. Uvidíme, či sa domácu operáciu pokúsi zopakovať. Po veľkých prsiach zatúžila, keď boli na výslní celebrity ako Katie Price a Melinda Messenger. Teraz už vie, že to bola hlúposť. „Sledujem z televízii reklamy na plastickú chirurgiu. Dievčatá sa tam natriasajú na koňoch hovoriac: "Mám prsné implantáty a život je skvelý!" A ja si myslím: Raz to budete ľutovať!“

 

Informoval o tom The Ladbible.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies