T. Rosová je spoločná kandidátka 4 strán na starostku Starého Mesta

NETKY.SK • 25 August 2010, 12:20 • 2 min
T. Rosová je spoločná kandidátka 4 strán na starostku Starého Mesta

T. Rosová je spoločná kandidátka 4 strán na starostku Starého Mesta

slovakia

left justify in out

img

Poslankyňa Národnej rady Tatiana Rosová je spoločnou kandidátkou štyroch strán na starostku bratislavského Starého Mesta. Okrem jej vlastnej strany SDKÚ-DS ju podporujú KDH, OKS a SaS.
"Došlo k dohode týchto stredopravých strán. Kopírujeme koalíciu na vládnej aj župnej úrovni," uviedol na dnešnej tlačovej konferencii predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo. Zároveň pripomenul, že o možnostiach pripojenia ešte rokujú so stranou Most-Híd.
Aj podľa kandidátky Rosovej má táto koalícia v Starom Meste najväčšiu šancu na úspech. To sa prejavilo v nedávnych parlamentných voľbách a verí, že tak bude aj na komunálnej úrovni. Koalícia spája veľké skúsenosti s novými pohľadmi a nápadmi.
"Chceme, aby ľudia pocítili zmenu spôsobenú našim programom, ktorý teraz začíname tvoriť," povedala Rosová. Vraj treba všeličo zmeniť. Napríklad aby sa občania cítili doma viac ako developeri, aby z ekonomického potenciálu viac profitovali tí, ktorí tam žijú, aby sa miestny úrad stal skutočnou radnicou, kde sa možno prísť poradiť i odovzdať skúsenosti vo vzájomný prospech.
"Doteraz sme o spoločnom programe nehovorili, každá strana má vlastné predstavy. Dohodli sme sa, že urobíme zásobník nápadov, z ktorého sa budeme snažiť vytvoriť čo najlepší program," uviedla pre TASR Rosová.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies