T.J. Brodie je po kolapse na tréningu už v kruhu svojich najbližších

NETKY.SK • 15 November 2019, 10:20 • 2 min
T.J. Brodie je po kolapse na tréningu už v kruhu svojich najbližších

KANADA - Hokejový obranca T.J. Brodie z klubu NHL Calgary Flames skolaboval počas včerajšieho tréningu v domácej Scotiabank Saddledome a museli ho previezť do miestnej nemocnice. Tam ho vyšetrili a následne prepustili do domácej liečby.

slovakia

left justify in out

Nepríjemný moment sa udial približne v pätnástej minúte tréningu. Dvadsaťdeväťročný Kanaďan náhle skolaboval a dostal záchvat. Po niekoľkominútovom ošetrení ho z ľadu odviezli na nosidlách. "T.J. Brodie mal príhodu počas tréningu v Calgary. Po vyšetreniach v nemocnici ho prepustili domov, je v kruhu rodiny a má sa dobre," uviedli Flames v klubovom stanovisku.

 

 

Generálny manažér Brad Treliving prinesie počas dnešného dňa viac informácií. tréner Flames Bill Peters po nešťastnej udalosti prerušil tréning. Brodie v tejto sezóne NHL odohral za Flames 21 zápasov, v ktorých zaznamenal päť asistencií. Celú svoju profiligovú kariéru spojil s Calgary, v 591 zápasoch má bilanciu 44 gólov a 211 asistencií. Flames sa v sobotu predstavia na ľade Arizony Coyotes.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies