T. Behrová odstupuje z funkcie podpredsedníčky ÚVO

NETKY.SK • 31 Október 2012, 14:20 • 2 min
T. Behrová odstupuje z funkcie podpredsedníčky ÚVO

T. Behrová odstupuje z funkcie podpredsedníčky ÚVO - Politika Doterajšia podpredsedníčka Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO) Tatiana Behrová k dnešnému dňu na vlastnú žiadosť odchádza zo svojej funkcie.

slovakia

left justify in out

img

Doterajšia podpredsedníčka Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO) Tatiana Behrová k dnešnému dňu na vlastnú žiadosť odchádza zo svojej funkcie. Vyplýva to z materiálu, ktorý dnes schválila vláda.

"Tatiana Behrová listom zo dňa 29. októbra 2012 informovala predsedu vlády Slovenskej republiky, že sa v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní vzdáva funkcie podpredsedu Úradu pre verejné obstarávanie," konštatuje sa v materiáli. Dôvody tohto kroku nechcela Behrová pre TASR komentovať.

Behrová nastúpila na post podpredsedníčky ÚVO 17. júla tohto roka, kedy vo funkcii nahradila dovtedajšieho podpredsedu úradu Mareka Vladára. V minulosti pôsobila aj ako externá poradkyňa bývalej premiérky Ivety Radičovej práve pre oblasť verejného obstarávania.

R. KALIŇÁK: Správa o odchode podpredsedníčky ÚVO nás prekvapila



Správa o tom, že sa podpredsedníčka Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO) Tatiana Behrová vzdala funkcie, každého trochu prekvapila. Pred dnešným rokovaním vlády SR to uviedol šéf rezortu vnútra Robert Kaliňák (Smer-SD). Dôvod jej odchodu je podľa neho osobnejšieho charakteru. Behrová ho v utorok (30.10.) pre TASR nechcela konkretizovať.

"Budeme spolupracovať aj ďalej, lebo veľká časť zo zmien v novele zákona o verejnom obstarávaní je z jej dielne. Pre mňa tá spolupráca pokračuje," povedal minister. Pripustil, že by sa mohla stať aj jeho externou poradkyňou.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies