SZĽH poprel správy o ponuke trénerského postu Cígerovi

NETKY.SK • 19 Júl 2015, 20:54 • 2 min
SZĽH poprel správy o ponuke trénerského postu Cígerovi

BRATISLAVA - Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) v nedeľu poprel medializované informácie o tom, že ponúkol voľný post reprezentačného trénera Zdenovi Cígerovi.

slovakia

left justify in out

Ten ponuku podľa vlastných slov odmietol. Bývalý reprezentant to povedal pre sobotňajšie vydanie denníka Šport. SZĽH však tieto informácie dementovalo.
     

"V masmédiách sa počas víkendu objavili informácie o odmietnutí postu trénera slovenskej reprezentácie Zdenom Cígerom. Vedenie Slovenského zväzu ľadového hokeja cíti potrebu uviesť informácie, ktoré sa nezakladajú na pravde, na pravú mieru. Je pravda, že najvyšší orgán SZĽH, výkonný výbor, uznáva a váži si trénerské kvality Zdena Cígera, ale nikto z vysokých predstaviteľov SZĽH, vrátane prezidenta, generálneho sekretára, či členov výkonného výboru Zdena Cígera s oficiálnou ponukou neoslovil. Naďalej platí, že prioritou bude nájsť vhodného generálneho manažéra seniorskej reprezentácie, ktorý si následne vyberie svoj realizačný tím vrátane hlavného trénera," uvádza sa vo vyhlásení na oficiálnej stránke SZĽH.
     

Štyridsaťpäťročný Cíger mal dostať predbežnú ponuku na trénera slovenskej reprezentácie minulý pondelok, bez poverenia neexistujúceho generálneho manažéra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies