SZĽH odsúdil zneužívanie detí na politiku

NETKY.SK • 19 Máj 2016, 09:54 • 2 min
SZĽH odsúdil zneužívanie detí na politiku

BRATISLAVA - Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) prostredníctvom člena výkonného výboru zodpovedného za marketing Martina Kohúta ostro odsúdil prípad, keď mládežníci klubu HK Brezno vykorčuľovali na ľad v prilbách s nálepkami politickej strany ĽS Naše Slovensko.

slovakia

left justify in out

"Miešať šport s politikou bude vždy nevkusné. Ale zapojiť do tejto línie aj deti, je doslova hanebné. A je v princípe jedno, aká nálepka, akej politickej strany sa objavila na prilbách mladých Rytierov z Brezna, pretože sa tam nemala objaviť žiadna takáto nálepka. Hokejové hnutie takéto zneužívanie detí jednoznačne odmieta," vyhlásil Kohút pre oficiálny web SZĽH a dodal, že verí vysvetleniu hokejového klubu HK Brezno, ktorý sa od prípadu tiež dištancoval a nálepky okamžite nechal odstrániť.


"To, že niekoho vôbec napadne urobiť niečo takéto, najlepšie vypovedá o úrovni a kultúre, akou dotyčný, respektíve skupina, ktorú sa snaží takto podporiť, disponuje," poznamenal Martin Kohút.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies