SZĽH definitívne uzavrel disciplinárne konanie voči Čiliakovi

NETKY.SK • 12 November 2015, 11:49 • 2 min
SZĽH definitívne uzavrel disciplinárne konanie voči Čiliakovi

BRATISLAVA - Výkonný výbor Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) na svojom stredajšom zasadnutí definitívne uzavrel disciplinárne konanie voči osobe Mareka Čiliaka.

slovakia

left justify in out

Brankár sa ešte v auguste pre české médiá vyjadril na margo diania v slovenskom hokeji. Disciplinárna komisia SZĽH navrhovala pre Čiliaka zákaz reprezentačného štartu v sezóne 2015/2016, ale konečný verdikt padol až v stredu 11. novembra.

"Konanie sa zastavuje. Podľa článku 10, odseku 6, písmeno e Stanov SZĽH v ojedinelých, výnimočných a zdôvodniteľných prípadoch hodných zvláštneho zreteľa môže Výkonný výbor SZĽH rozhodnutím zmierniť dopad tvrdosti Stanov, poriadkov a smerníc SZĽH a v tomto prípade je rozhodnutie VV SZĽH konečné," povedal po zasadnutí VV prezident SZĽH Igor Nemeček. Proti tomuto rozhodnutiu nie je prípustný opravný prostriedok a disciplinárne konanie voči brankárovi Komety Brno Marekovi Čiliakovi je definitívne uzavreté.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona