Sziget je opäť najlepším európskym festivalom

NETKY.SK • 15 Január 2015, 09:23 • 2 min
Sziget je opäť najlepším európskym festivalom

BRATISLAVA - Sziget festival v Budapešti potvrdzuje svoju kvalitu a vyhráva opäť cenu za Best Major Festival na European Festival Awards (EFA). Sziget získal hlavnú cenu EFA prvý raz v roku 2012 a kvalitu v roku 2014 opäť jednoznačne potvrdil. Atmosféru uplynulého ročníka zachytáva aj oficiálny aftermovie. Organizátori festivalu zverejnili už aj pár mien v tomto roku, už teraz sa mnohí fanúšikovia nevedia dočkať koncertov ako Florence and the Machine či Alt J, Babylon Circus.

slovakia

left justify in out

Sziget festival 2014 mnohí fanúšikovia označovali za najlepší festival. Potvrdilo to nielen hlasovania a aktuálne EFA ocenenie, ale aj návštevnosť, keď počas minulého ročníka už niekoľko dní pred festivalom organizátori hlásili vypredanú kapacitu festivalových permanentiek. Diváci sa na festival tešia aj tento rok, o čom svedčí fakt, že 10 % z kapacity permanentiek sa predalo počas prvých dní od spustenia predpredaja. Slovenskí fanúšikovia si môžu jednodňové vstupenky, 5- a 7-dňové permanentky kúpiť v sieti Ticketportal alebo prostredníctvom oficiálneho festivalového webu.

 

Sziget festival 2015 sa uskutoční od 10. do 17. augusta v krásnom prostredí zeleného ostrova v centre Budapešti. Každoročne na ňom vystúpia aktuálne hviezdy hudobného neba, ale aj rokmi overené legendy. Informácie o festivale záujemcovia nájdu na oficiálnej slovenskej stránke festivalu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies