Sziget finalizuje program, prídu The Chemical Brothers, Tinie Tempah či Editors

NETKY.SK • 9 Jún 2016, 10:47 • 2 min
Sziget finalizuje program, prídu The Chemical Brothers, Tinie Tempah či Editors

BRATISLAVA - Sziget festival na budapeštianskom Ostrove slobody sa stáva čoraz pestrejším. K známemu line-upu dnes pribudli The Chemical Brothers, Tinie Tempah, Editors, Boy, Borns, Fedde Le Grand, Laidback Luke a mnoho ďalších.

slovakia

left justify in out

Vstupenky sa tento rok predávajú rekordnou rýchlosťou, takže ak chcú fanúšikovia zažiť sedemdňovú festivalovú párty a vidieť koncerty interpretov, akými sú Muse, Rihanna, David Guetta, Sia, The Lumineers, Noel Gallagher či Manu Chao, mali by si permanentky zakúpiť čo najskôr.

 

The Chemical Brothers sa predstavia 10. augusta na hlavnom pódiu, Tinie Tempah bude koncertovať 14. augusta. Obľúbený OTP Bank A38 stage sa tiež teší z nových prírastkov. Sú nimi Editors, ktorí ohlásili svoj oficiálny návrat, charizmatické duo Valeska Steiner a Sonja Glass aka Boy, americký hudobník a spevák Borns, ako aj Wiwek, Snails, Maduk ft. MC Mota či Noisia a Kasra.

 

Gigantický stan elektronickej hudby tiež ponúka slušnú zmes mien, k už známym interpretom ako Afrojack, Vinai, Dyro, DVBBS, Zedd, Nicky Romero, sa pripoja aj Jay Hardway, Volt&State, Fedde Le Grand, D-Wayne, Tujamo a Laidback Luke. Telekom Aréna privíta umelcov ako Apster, StadiumX, Breathe Carolina, Nick Talos, 2empress, Revitez, Las Salinas a Yves V.

 

Program Sziget festivalu, ktorý bude tento rok od 10. do 17. augusta, je už takmer kompletný. Budúci týždeň bude na webe k dispozícii finálny program a rozpis koncertov. Detailné informácie o festivale, nehudobnom programe, vstupenkách či kapelách je uvedený na webovej stránke szigetfestival.sk. TASR informovala PR manažérka Silvia Turnerová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies