Szczesny z Arsenalu na ročné hosťovanie do rímskeho AS

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 18:35 • 2 min
Szczesny z Arsenalu na ročné hosťovanie do rímskeho AS

RÍM - Poľský brankár londýnskeho Arsenalu Wojciech Szczesny absolvuje sezónu 2015/2016 na ročnom hosťovaní v AS Rím.

slovakia

left justify in out

V stredu o tom informovala oficiálna stránka "kanonierov."

 

Varšavský rodák v predchádzajúcom ročníku stratil v tíme Arsénea Wengera pozíciu brankárskej jednotky. Na Emirates Stadium v lete navyše prestúpil Petr Čech z konkurenčnej Chelsea, ktorý v tíme trinásťnásobného anglického majstra zrejme na najbližšie obdobie opanuje priestor medzi troma . Dvojkou "Gunners" zostane kolumbijský gólman David Ospina. 

 

Francúzsky 'profesor' Wenger deklaroval, že s dvadsaťpäťročným strážcom svätyne i naďalej ráta. "Verím, že jeho budúcnosť je spätá s Arsenalom. Osobne ho radím medzi gólmanov svetovej triedy, inak by som mu v dvadsiatich rokoch nedal šancu v prvom tíme. AS Rím je veľký klub, ktorý bude hrať v Lige majstrov. Verím, že to bude pre neho cenná skúsenosť," povedal francúzsky trénersky matuzalem pre BBC. 

 

Na stránke britskej televízie sa objavil i zaujímavý štatistický fakt, podľa ktorého iný brankár Arsenalu nemal horší gólový priemer v Premier League (1,2 inkasovaného gólu na stretnutie, pozn.).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona