Szczesny z Arsenalu dostal za fajčenie pokutu 20-tisíc libier

NETKY.SK • 6 Január 2015, 22:34 • 2 min
Szczesny z Arsenalu dostal za fajčenie pokutu 20-tisíc libier

LONDÝN - Futbalový brankár Wojciech Szczesny dostal od trénera Arsenalu Londýn Arséna Wengera pokutu 20-tisíc libier za fajčenie v sprchách štadióna po zápase najvyššej anglickej súťaže Premier League so Southamptonom. Poľský brankár v novoročnom súboji dvakrát zlyhal a Arsenal prehral dôležitý duel na ihrisku súpera 0:2.

slovakia

left justify in out

Podľa denníka Daily Mail fajčenie Szczesného v sprchách poriadne nahnevalo trénera Wengera, ktorý neváhal a naparil brankárovi pokutu. Dvadsaťštyriročný Poliak si podľa bývalého hráča Arsenalu Johna Jensena už v tejto sezóne v klube nezachytá, vedenie "kanonierov" to dementovalo. Szczesny však nenastúpil na nedeľňajší duel FA Cupu proti Hullu, šancu dostal David Ospina. Kto bude chytať v nedeľu v Premier League proti Stoke nie je jasné. 

 

Wenger už mal konflikt pre fajčenie s viacerými hráčmi. Na adresu Jacka Wilshera, ktorého viackrát prichytili s cigaretou po zápasoch, pred časom povedal: "Absolútne nesúhlasím s týmto správaním. Keď ste futbalista, máte byť príkladom a nemôžete si poškodzovať zdravie." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies